Uz glavne aktivnosti projekta, poput razvoja i provođenja intenzivnih tečajeva o digitalnoj transformaciji i industriji 4.0, organizaciji radionica, studijskih posjeta i sl., projektni tim puno je vremena ulagao i u promotivne aktivnosti kako bi uspjeli javnosti predstaviti važnost ovog projekta i sve postignute rezultate. Među tim promotivnim aktivnostima je i snimanje videa o intenzivnim tečajevima učenja.

Intenzivni tečajevi učenja predstavljaju inovativni koncept poučavanja s više aspekata,  na primjer  primjenjivao se bleanded learning koncept koji kombinira online i klasičnu nastavu, nastavu su u isto vrijeme pratili studenti sveučilišta smještenih u različitim državama (Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilište Pannonija u Nagykanizsi). Više od pedeset studenata uspješno je završilo tečajeve i vjerujemo da su stekli iskustva i znanje koje će im biti od velike koristi u profesionalnom razvoju.

Za snimanje promo videa angažirali smo stručnjake koji su pronašli najbolji način da materijal koji smo skupljali tijekom 18 mjeseci provedbe projekta, uključe u video tako da najbolje uhvati srž projekta i intenzivnih tečajeva.

Nadam se da ćete uživati gledajući ga i da će mnoge potaknuti da krenu u slične inicijative.


VIDEOSadržaj je kreiran uz financijsku podršku Europske Unije. Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. i ni u kom slučaju ne može se smatrati odrazom stavova Europske unije i/ili Upravljačkog tijela programa.

Podijeli: