Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva („EU SME Week“) je inicijativa pokrenuta od strane Europske komisije, čiji je cilj putem realizacije informacijsko-edukativnih aktivnosti promovirati poduzetništvo i pružiti korisne informacije o pokretanju i vođenju poduzetničkog poduhvata.

U sklopu „EU SME week-a“, u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, 17. studenog 2015. godine održat će se Poduzetnički utorak, događanje sastavljeno od četiri radionice namijenjene potencijalnim i postojećim poduzetnicima, nezavisnim profesionalcima i studentima.

Program Poduzetničkog utorka:

10.00 – 11.00

„Predstavljanje Programa provjere inovativnog koncepta (PoC)“

Predavač: Ivan Plačko, TICM

Što donosi novi, 6. krug Programa Provjere inovativnog koncepta? Dosadašnja iskustva u proteklih 5 krugova PoC-a i 18 provedenih projekta. Kakvi projekti su prihvatljivi u sklopu PoC-a i koji je „tajni recept“ uspješnosti financiranih projekata.

Trajanje: 60 min

11.00 – 12.00

„Izrada poslovnog plana – zašto i kako planirati?“

Predavačica:  Sana Đukes, TICM

Koje su koristi od izrade poslovnih planova za mikro, male i srednje poduzetnike? Koji su ključni elementi poslovnog plana, kako ga napisati i u koju svrhu ga koristiti? Primjeri iz prakse.

Trajanje: 60 min

12.00 – 12.30

PAUZA

12.30 – 13.30

„Korištenje alata za efikasno poslovanje

Predavač: Goran Levačić, TICM

Koje alate i na koji način koristiti s ciljem poboljšanja komunikacije u poslovanju? Kako se umrežavati s partnerima i kupcima korištenjem društvenih mreža Twitter i LinkedIn? Kako uštediti novac i vrijeme korištenjem alata za online kolaboraciju?

Trajanje: 60 min

13.30 – 14-30

„10 koraka do razvoja uspješne trgovine“

Predavač: Marcel Majsan, Sonus Art i eCommerce Hrvatska.

Kako izgraditi, pokrenuti i voditi uspješnu online trgovinu?  Koje alate i metode koristiti u promociji, prodaji i u razdoblju nakon prodaje? Predstavljanje udruge eCommerce Hrvatska čiji je cilj informiranje i edukacija, promocija i razvijanje suradnje između subjekata elektroničkog poslovanja.

Trajanje: 60 min

Sudjelovanje na radionicama je besplatno. Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka 16. studenog 2015. godine do 12 sati ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici: Prijava na „Poduzetnički utorak“.

 

Podijeli: