Nakon dvije uspješne godine poslovanja i razvoja u okviru TICM-a, s početkom lipnja 2017. godine, poduzeće SmartWay d.o.o. seli u svoje prostore u Svetom Martinu na Muri. SmartWay se bavi razvojem i implementacijom sustava za aktivno praćenje i upravljanje potrošnjom energije, projektiranjem i izradom personalizirane rasvjete i razvojem programskih rješenja za e-mobilnost. Preseljenje je potrebno zbog poslovnih procesa koji zahtijevaju da razvoj i proizvodnja, odnosno montaža, budu smještene na jednoj lokaciji.

Izrazito smo sretni zbog uspješnog razvoja SmartWay-ovog poslovanja. Ipak, u trenucima kad netko izlazi iz procesa inkubacije uvijek nam je malo žao jer ćemo rjeđe susretati članove zajednice koji izlaze iz TICM-a. Povodom završetka inkubacije zamolili smo direktoricu SmartWaya, Petru Mesarić, mag.ing.el.techn.inf., da podijeli s nama iskustva dvije godine rada u TICM-u.

“Boravak u TICM-u je i više nego odličan za poduzeća koja su tek na početku svojih poslovnih pustolovina, no ujedno vrlo primamljiv svojom ponudom razvijenim poduzećima. U početku, kada je fokus najvažnije staviti na pronalazak potencijalnih klijenata te optimizaciju poslovnih rješenja i modela, nije potrebno trošiti energiju na “manje” važne stvari koje svakako ostavljaju utisak na potencijale klijente. Poslovni prostori TICM-a moderno su uređeni, sa svim popratnim sadržajima i uslugama, poput dvorane za sastanke, multimedijalne dvorane, ICT opreme, itd.. Zaposlenici TICM-a uvijek su dostupni, pravovremeno šalju obavijesti o relevantnim natječajima i projektima iz područja djelovanja. Lokacija na kojoj se nalazi TICM pogodna je za obavljanje svih ostalih aktivnosti, a okruženost prirodom te sjenica savršene su za otpuštanje od svakodnevnog stresa. Vrlo mi je drago što se TICM svakodnevno razvija i prilagođava potrebama poslovnog sektora, a posebice sam zahvalna što odašilje poruku kako je i sjeverna Hrvatska razvijena, sa zavidnim ljudskim potencijalima!”

Zahvaljujemo Petri i kolegama na dosadašnjoj suradnji i želimo im i daljnji uspješan rad. Sigurni smo da ćemo suradnju nastaviti i u budućnosti. Punionica za električna vozila koju su instalirali ispred TICM-a za testiranje svojih softverskih rješenja i dalje ostaje u funkciji.

Podijeli: