Za sve koji se pitaju kako početi programirati, bilo da žele postati programeri i profesionalci u IT području, nadograditi svoje znanje ili naučiti osnove programiranja, u Poduzetničkom inkubatoru Koprivnica u listopadu započinju radionice “Izrada web aplikacija”

Radionice su osmišljene za početnike (mogu sudjelovati i napredniji polaznici), kreću od samih osnova te predznanje nije potrebno. Broj polaznika je ograničen (min. 8, max. 16 osoba) kako bi se osigurala visoka kvaliteta edukacije.

Sudjelovanje na radionicama iznosi 150 kn mjesečno za 4 radionice (PDV uključen), a predviđeno vrijeme trajanja radionica je 3 mjeseca.

Radionice će se održavati subotom od 11 do 13 sati u Poduzetničkom inkubatoru na adresi Dravska 17, Koprivnica. Prva radionica je zakazana za 13. listopada 2018. godine (subota). Trajanje radionice: 2 h (120 min) tjedno12 termina.

Voditelj radionice je Rene Maruševec, student preddiplomskog studija informatike na FOI-u.

Za sudjelovanje na radionici možete se prijaviti putem poveznice.

Sudionicima se preporučuje sa sobom donijeti svoja prijenosna računala kako bi mogli lakše pratiti radionice, raditi bilješke i ponoviti naučeno kod kuće.

Program radionice možete preuzeti ovdje.

Uplate je potrebno izvršiti na: HR2023860021100507687. 

Opis plaćanja: naziv radionice_ime i prezime.

Model plaćanja i poziv na broj: HR00 / OIB.

Primatelj: Koprivnički poduzetnik d.o.o., Zrinski trg 1, 48 000 Koprivnica.

Potvrdu o uplati poslati na mail: vesna.vrhovec@inkubator.info.

Podijeli: