Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Čakovec s partnerom na projektu Udrugom Zora poziva vas na početnu konferenciju projekta “Impress for success” koja će se održati u petak, 20. ožujka 2015. godine, s početkom u 11 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje (TICM), Bana Josipa Jelačića 22, 40000 Čakovec (prostor nekadašnje vojarne).

Cilj projekta “Impress for success” je pružanje znanja, vještina i resursa potrebnih za lakše zapošljavanje nezaposlenih osoba iz Međimurske županije, pa ćemo tako osnovati Klubove za zapošljavanje u sva tri grada Međimurske županije (Čakovec, Prelog i Mursko Središće).

Podrška sudionicima sastojat će se od intenzivne edukacije koja će se temeljiti na inovativnim metodama upravljanja osobnim i profesionalnim razvojem nezaposlenih osoba, što će povećati njihovu motivaciju i konkurentnost na tržištu rada. Troje nezaposlenih sudionika/ca koji se posebno istaknu svojim sposobnostima imat će mogućnost dobiti posao voditelja Kluba za zapošljavanje za vrijeme trajanja projekta. Oni će uz potporu projektnog tima nadalje pružati potporu nezaposlenim osobama iz Međimurske županije u Klubovima za zapošljavanje.

Pozivamo sve zainteresirane građane, a posebice nezaposlene osobe koje žele biti uključene u aktivnosti projekta, bilo kao potencijalni voditelji ili sudionici Klubova za zapošljavanje, na predstavljanje projekta “Impress for success” gdje će dobiti detaljnije informacije o planiranim aktivnostima.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na početnoj konferenciji prijavite do 19. ožujka 2015. godine na broj telefona 040 396 814 ili e-mail adresu dijana.krzina@hzz.hr.

Podijeli: