U najavi je otvoreni Poziv za dostavu projektnih prijedloga na natječaj „Poboljšanje konkurentosti i učinkovitosti MSP-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije“ koji se provodi u sklopu operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioriteta 3 „Poslovna konkurentnost“. Nadležno tijelo za provedbu je Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Poziv je namjenjen malim i srednjim poduzećima koja posluju u jedinicama regionalne i lokalne samouprave u područjima s razvojnim posebnostima s ciljem jačanja njihove tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti te ujednačenog razvoja svih područja RH. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se iz Europskog fonda za regionalni razvoj, do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 3 miljuna EUR. Prihvatljivi prijavitelji su mali i srednji poduzetnici te obrtnici.

Objava Poziva očekuje se u trećem kvartalu 2015. godine, a više informacija možete pronaći ovdje. Preporučamo zainteresiranim poduzetnicima koji su prihvatljivi prijavitelji da s pripremom projektnih prijedloga započnu što prije. Ako Vam je potrebna pomoć sa samom pripremom, možete kontaktirati Tehnološko-inovacijski centar Međimurje koji nudi uslugu savjetovanja te pripreme cjelovitih projektnih prijava.

Podijeli: