Dana 27. travnja 2021. od 10 do 12 h održat će se EIT Manufacturing Innovation Meetup – pametna tvornica i industrija 4.0 u cirkularnoj ekonomiji, događaj u organizaciji EIT Manufacturing Huba za Hrvatsku – Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s  Fakultetom strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. To je prvi u seriji događaja na temu inovacija u proizvodnoj industriji.

Ovaj će događaj predstaviti prilike koje hrvatskim poduzećima nudi EIT Manufacturing inovacijska zajednica i na lokalnoj razini i na razini Europske Unije. Na događaju će govoriti prominentni stručnjaci iz akademske zajednice i industrije, a sudionici će kroz njihove prezentacije imati priliku upoznati se s konceptima industrije 4.0 i primjerima primjene umjetne inteligencije u proizvodnji.

Agendu događaja možete naći ovdje: http://bit.ly/Agenda_InnovationMeetup_vol1

Za događaj se možete prijaviti ovdje: http://bit.ly/InnovationMeetUp_prijavaAktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: