Pozivaju se svi zainteresirani na međunarodnu izložbu inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022. koja se održava u Mall-u Osijek, Ulica Sv. Leopolda B. Mandića 50 a, od 12. do 14. listopada 2022. godine, pod motom „TJEDAN INOVACIJA“. Izložba BUDI UZOR®/INOVA namijenjena je inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje, a ista će se ove godine održati u hibridnom obliku (onsite i online).

Organizatori izložbe su Savez hrvatskih inovatora, Savez inovatora Zagreba, Hrvatska udruga inovatora poduzetnika, TERA Tehnopolis d.o.o. i brojni partneri iz Republike Hrvatske koji, uz pomoć svjetskog pokrovitelja World Inventors and Intellectual Property Associations (WIIPA), jamče visoku razinu organizacije i cjeloviti uspjeh izlagača.

Među inovacijama pronaći ćete i potpuno jednostavne izume koji Vam mogu olakšati svakodnevni život. No, inovativnost nećete doživjeti samo proučavanjem izložaka. Ovogodišnja izložba BUDI UZOR®/INOVA je izvrsno mjesto za dobivanje ključnih informacija u vezi poslovanja, mjesto pronalaska partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika, a sve je podređeno povećanju konkurentnosti i olakšavanju nastupa na EU tržištu uz pomoć Europske poduzetničke mreže EEN. Sudjelovanje na izložbi može riješiti problem prijaviteljima različitih projekata kojima sudjelovanje na izložbama inovacija predstavlja osnovni ili dodatni uvjet.

Poseban ponos BUDI UZOR®/INOVA je natjecanje u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR® koje se održava u četvrtak, 13. listopada 2022. godine. Kako bi dodatno obogatili program Izložbe, planira se i organiziranje Slavonskog kutka koji se u proteklih nekoliko godina profilirao u atraktivnu i rado posjećenu komponentu izložbe BUDI UZOR®/INOVA. U sklopu Slavonskog kutka, obiteljska poljoprivredna gospodarstva našega kraja će izložiti svoje specijalitete, delicije i suvenire. Nastavno na navedeno, ovim putem Vas pozivamo da u sklopu Izložbe sudjelujete i Vi te predstavite svoje proizvode i usluge i pronađete partnere za suradnju.

Prijave su otvorene do 12. rujna 2022. godine. Za više informacija možete nas kontaktirati putem broja telefona 031/251-000, 01/4612-517 ili e-poštom na uzor@tera.hr, info@savez-inovatora-zagreba.hr.

Veselimo se Vašem dolasku, a sve dodatne informacije možete pronaći i na našoj službenoj web stranici te društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/budiuzor i
https://www.linkedin.com/company/tera-tehnopolis-ltd.

Podijeli: