Od sada start-up-ovi i poduzetnici usmjereni na održive poslovne modele imaju mogućnost prijaviti se na Zelenu ljetnu školu na Bodenskom jezeru u Njemačkoj.

Tijekom petodnevne radionice u rujnu 2017. godine, polaznici će intenzivno raditi na vrednovanju svojih poslovnih modela te će ujedno imati priliku dobiti povratnu informaciju od trenera i stručnjaka iz područja eko-inovacija. Sudionici će raditi u timovima na konkretnim primjerima i fokusirati se na teme kao što su financije, marketing, prodaja, prava intelektualnog vlasništva itd. Na kraju ljetne škole sudionici će biti upoznati s time kako ostvariti uspjeh, koji su najvažniji kanali promocije za ciljne skupine i kako mogu zaštiti svoja vlasnička prava.

Zadnjeg dana radionice timovi će prezentirati svoje ideje stručnom žiriju. Najbolji timovi će biti odabrani i imati jedinstvenu priliku prisustvovati na Green Innovation and Investement Forumu u Stuttgartu gdje će moći prezentirati svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima.

Ovogodišnja Zelena ljetna škola održava se od 11. do 15. rujna 2017. godine na kampusu Visoke škole u Konstanzu. Događaj je dio projekta EcoInn Danube u kojem Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA sudjeluje kao jedan od ukupno 16 partnera iz 12 europskih država. Sudjelovanje je besplatno zahvaljujući potpori Programa transnacionalne suradnje INTERREG V-B Dunav 2014.-2020., no sudionici sami snose troškove putovanja i smještaja. Radni jezik je engleski.

Informacije o procesu prijave i programu edukacije dostupne su na sljedećoj POVEZNICI.

Podijeli: