Otvoren je javni poziv u okviru projekta STARTUP 3. Cilj projekta je povezivanje startup-ova, MSP-ova te inovatora/istraživača, s velikim korporacijama.

Prijave su otvorene za startup-ove, MSP-ove ili istraživače s inovativnim projektima, pojedinačno ili u timovima sa sjedištem u Europskoj uniji i pridruženim zemljama. Prijavitelji mogu prijaviti „Deeptech“ projekte bilo kakve vrste. Pod navedenim izrazom „Deeptech“ misli se na projekte poduzeća ili istraživačkih laboratorija koji inoviraju pomicanjem tehnoloških granica. Takve inovacije, koje revolucionariziraju navike ljudi, mogu biti iz različitih područja poput mikroelektronike, IoT-a, cyber sigurnosti, virtualne i proširene stvarnosti, blockchain-a, umjetne inteligencije, 3D printa, dronova, robotike i drugo. Poziv dakle, nije ograničen na određene tehnologije ili industrijski sektor.

Prilikom procesa prijave, svaki kandidat mora izraditi „video pitch“ u trajanju od najviše 2 minute, na engleskom jeziku, na način da do izražaja dođu njegove vještine, shvaćanje tehnoloških aplikacija i tržišta. U pitch-u također moraju biti opisani ponuđeni proizvodi/usluge te zamišljen poslovni model.

Rok za prijavu je ponedjeljak, 20. travnja 2020., do 17:00 sati.

Informacije o prijavi i svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći na poveznici.

Među pristiglim prijavama projektnih prijedloga, bit će odabrano 25 startup-ova i MSP-a, a ukoliko su odabrani dobit će:

  • Proces podrške u 3 faze, u obliku podrške u poslovanju,
  • Usluge podrške u poslovanju vršit će se kroz akceleratorski program Founder Studio
  • Pomoć u pronalaženju partnera i investitora te pridruživanje široj Europskoj mreži organizacija
  • Pomoć u pripremi za prikupljanje sredstava te sastancima s investitorima

Više informacija o Pozivu možete saznati na službenoj stranici i na promotivnom videu.

Podijeli: