Međimurska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima po Programu potpora male vrijednosti za financijske potpore i instrumente.

Potpore male vrijednosti dodijelit će se za sufinanciranje troškova izrade prijavne dokumentacije projektnih prijedloga koji se kandidiraju za dodjelu bespovratnih sredstava, (prijave za dodjelu bespovratnih potpora Međimurske županije nisu uključene), troškova izrade cjelovitih zahtjeva za HAMAG-BICRO zajmove, troškove izrade cjelovitih zahtjeva za HBOR kredite i troškova izrade cjelovite prijavne dokumentacije temeljem ZPU, sukladno pravilima pojedinih programa.

Potpore će se dodjeljivati subjektima mikro, malog i srednjeg gospodarstva u obliku bespovratnih, gotovinskih sredstava kao nadopuna privatnom financiranju.

Jednom poduzetniku, bespovratna potpora može biti dodijeljena u maksimalnom iznosu od 2.000 eur (15.069,00 kuna – fiksni tečaj konverzije 7,53450) u periodu trajanja Programa 2023./2024. godina.

Javni poziv biti će otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2023. godine.

Informacije vezane uz Javni poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Međimurske županije, soba 63, R. Boškovića 2, Čakovec, na tel. 040/374-238 ili putem elektronske pošte: gospodarstvo@medjimurska-zupanija.hr

Prilozi:

  1. Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima (pdf)
  2. Program potpora male vrijednosti za financijske potpore i instrumente (pdf)
  3. Obrazac prijave
  4. Obrazac skupne izjave (xlsx)
  5. Obrazac izjave o korištenim potporama male vrijednosti (doc)
  6. Obrazac izjave o usklađenosti s uvjetima javnog poziva (docx)
Podijeli: