STEP RI znanstveno tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci krajem siječnja organizira drugi, virtualni COOPAthon. Radi se o 48-satnom vikend natjecanju kojemu je cilj razvoj ideja koje adresiraju društvene probleme i izazove te stavljaju fokus na njihovo rješavanje.

Kome je COOPAthon namijenjen?

Sudjelovati mogu svi zainteresirani, neovisno o tome imaju li već razrađenu ideju ili ne.

Prijaviti se možete sami ili u timu. Ukoliko nemate tim, pobrinut ćemo se da vas spojimo s pojedincima s kojima dijelite interese.

Što vas očekuje?

COOPAthon kreće u petak, 29. siječnja 2021. godine u 16h, kada će sudionici biti podijeljeni u timove te početi raditi na svojim idejama uz vodstvo mentora. Osim pomoći mentora, timovi će imati priliku pratiti virtualna predavanja iz poduzetničkih vještina.

COOPAthon završava u nedjelju. 31 .siječnja 2021. godine u 16h završnim natjecanjem na kojem će se prezentirati ideje. Natjecanje će biti otvoreno za javnost.

Cijeli događaj će se odvijati u virtualnom okruženju, korištenjem online alata kao što su Zoom i Slack.

Što dobivaš sudjelovanjem u programu?

Najbolji timovi će osvojiti:

  • Mogućnost sudjelovanja u IN SITU @ STEP RI Playpark šestomjesečnom programu podrške koji je namijenjen pojedincima ili timovima s idejom za pokretanje društveno korisne profitne ili neprofitne priče (udruge ili poduzeća),
  • Sudjelovanje na državnom finalu u svibnju 2021., na kojem se natječete s pobjednicima prvog COOPAthona.

Pobjednički tim na državnom finalu odlazi na studijsko putovanje u Veliku Britaniju u srpnju 2021. te osvaja novčanu nagradu u iznosu od 7.500,00 knDrugoplasirani tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od 5.000,00 kn, a trećeplasirani tim osvaja novčanu nagradu od 3.500,00 kn.

O najboljim idejama odlučivat će nezavisni stručni žiri.

Postupak prijave

Prijave su otvorene do 26. siječnja do 12h a zaprimaju se popunjavanjem prijavnice na https://forms.gle/vrrrRowchtaD3XbK7. Broj mjesta je ograničen.

Medijski pokrovitelji su studentska medijska platforma Kišobran , Global Novine , i portal studentski.hr 


Informiranje poduzetnika aktivnost je u okviru projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: