Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o., Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec, OIB: 93523116875, 19. srpnja 2018. godine donosi sljedeću

 

ODLUKU

o neizboru kandidata po natječaju za Suradnika/cu u Odjelu za projekte

(ne neodređeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca)

 

Društvo Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. je donijelo Odluku o neizboru kandidata po objavljenom natječaju za radno mjesto Suradnika/ce u Odjelu za projekte zbog toga što ni jedan od prijavljenih kandidata ne posjeduje sve tražene kvalifikacije koje se smatraju ključnima za obavljanje radnih zadataka u okviru navedenog radnog mjesta, a kako je navedeno u tekstu natječaja.

 

Odluka o neizboru kandidata

 

Zahvaljujemo svim prijavljenim kandidatima na iskazanom interesu.

 


Objavljeno : 4. srpnja 2018. godine

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (TICM) je središnja potporna institucija za razvoj inovativnog i na znanju utemeljenog poduzetništva u Međimurju. Uz vođenje poduzetničkog inkubatora u kojem je tridesetak mahom informatičkih poduzeća, TICM intenzivno radi na savjetovanju postojećih i potencijalnih poduzetnika i širenju poduzetničkih i tehnoloških znanja kroz radionice, seminare i konferencije. Uz niz ‘soft’ projekata, TICM trenutno koordinira projekt proširenja inkubatora kojim će se dobiti dodatnih 1.000 m2 vrhunskih prostora. Sve prethodno navedeno radi tim od četvero ljudi.

TICM-ov tim treba kvalitetno pojačanje. Ako želiš pisati i provoditi projekte financirane iz EU i drugih izvora financiranja, raditi s poduzetnicima i potencijalnim poduzetnicima, organizirati edukacije i konferencije, raditi na projektima i inicijativama od strateške važnosti za Međimurje i transnacionalnim projektima koji uključuju suradnju s domaćim i stranim partnerima te se kontinuirano educirati i usavršavati svoje vještine, prijavi se na naš natječaj. Tražimo:

 

SURADNIKA/CU U ODJELU ZA PROJEKTE
(na neodređeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca)

 

Od kandidata očekujemo:

  • stupanj obrazovanja: magistar struke, stručni specijalist (VSS) ili viša stručna sprema (VŠS) iz područja društvenih, humanističkih, tehničkih ili interdisciplinarnih područja znanosti
  • prethodno iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU ili drugih međunarodnih izvora je prednost
  • poželjno iskustvo u provedbi javne nabave (certifikat)
  • znanje engleskog jezika u govoru i pismu (samoprocjena – europska razina C1 ili C2)
  • izvrsno poznavanje MS Office sustava, rad s online servisima i društvenim mrežama
  • proaktivnost, sklonost radu u timu, organiziranost, komunikativnost te odgovornost i samostalnost u radu
  • posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

 

Ako ste zainteresirani, molimo vas da nam najkasnije do 16. srpnja 2018. godine do 15 sati, na info@ticm.hr, dostavite:

  • Životopis na hrvatskom i engleskom jeziku u Europass formatu
  • Motivacijsko pismo
  • Dokaz o stručnoj spremi (preslika diplome)

 

Predviđeni početak rada je 1. kolovoza 2018. godine.

 

Skrećemo pažnju na to da se nepotpune i nepravovremene prijave neće razmatrati. Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti izbor djelatnika po raspisanom natječaju, te isti poništiti.

Podijeli: