Kako napraviti WebApi servis imali su prilike saznati sudionici još jednog, 9. u nizu meetup-a četvrtkom. Meetup grupa Me<CoDe/> organizirala je, 18. svibnja 2017. u informatičkoj učionici TICM-a, meetup na temu WebApi na ASP.NET Core-u.

U opuštenoj, ali produktivnoj atmosferi, sudionici meetup-a su mogli vidjeti i isprobati  kako krenuti u razvoj WebApi servisa, kako dohvatitii podatke te dodati, obrisati ili promjeniti postojeće objekte u bazi podataka. Ovaj put meetup je vodio Velimir Sanjković, koji je s okupljenima rado podijelio svoje znanje i iskustvo iz dotičnog područja.

Okupljeni su WebApi servis mogli testirati i na praktičnim primjerima korištenjem Postman aplikacije, koja služi testiranju REST servisa. Meetup je završio opuštenim druženjem i razmjenom iskustava vezanih uz ASP.NET. Core među okupljenima.

Ako želite prikupiti nova, korisna znanja i praktična iskustva iz područja programiranja i dizajna, na svoj raspored uvrstite sljedeći meetup. Meetup-ovi se održavaju jednom mjesečno, četvrtkom, a cilj organizatora je da svaki sudionik koji sa sobom ponese svoj laptop, kući ode s kodom koji radi, a koji je iskodirao tokom meetup-a.

9. meetup četvrkom u TICM-u vodio je Velimir Sanjković.

Sudionici meetup-a.

Podijeli: