INCENTIV, Informacijski centar za intelektualno vlasništvo Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo kreće s novim krugom besplatne procjene potencijala intelektualnog vlasništva namijenjenog malom i srednjem poduzetništvu prema metodologiji Europskog patentnog ureda. Cilj projekta je pomoći inovativnim i marketinški orijentiranim poduzećima u prepoznavanju i vrednovanju potencijala vlastitog intelektualnog vlasništva.

Usluga se sastoji od intervjua (u poduzeću ili u prostorima INCENTIV-a) tijekom kojeg stručnjaci INCENTIV-a, u razgovoru s vodstvom i relevantnim stručnjacima poduzeća, procjenjuju potencijal intelektualnog vlasništva pojedinog poduzeća. Za uslugu su kvalificirana mala i srednja poduzeća koja nemaju iskustva (ili imaju vrlo malo iskustva) u upravljanju intelektualnim vlasništvom i njegovoj zaštiti.

Provođenje procjene za poduzeće je u potpunosti besplatno, a osobito je važno napomenuti da su svi podaci razmijenjeni u projektu u potpunosti tajni što se osigurava prethodnim potpisivanjem međusobnog ugovora o zaštiti tajnosti podataka. Rezultati procjene potencijala intelektualnog vlasništva u malim i srednje velikim poduzećima također su u potpunosti povjerljivi.

Više informacija o samoj usluzi se nalazi u sljedećoj BROŠURI. Ukoliko ste zainteresirani za korištenje navedene usluge, molimo da kontaktirate djelatnike INCENTIV-a putem telefona 01 61 09 825 ili e-maila: info@dziv.hr.

Podijeli: