Online tečaj „Regije i gradovi su bitni: Institucije i donošenje politika u EU“ koji uskoro pokreće Odbor regija EU namijenjen je službenicima lokalnih i regionalnih vlasti, predstavnicima različitih udruženja i ostalim zainteresiranim sudionicima iz regija i gradova Europske unije. Ovaj MOOC tečaj (kratica od engl. Massive Open Online Course u prijevodu Opsežan otvoreni online tečaj), pokrivat će teme od Kohezijske politike EU, pametne specijalizacije pa sve do migracija i pristupa programima EU.

Tečaj je besplatan, a sastojat će se od video materijala, brošura, rasprave u živo putem webstream-a sa stručnjacima iz Odbora regija te društvenog foruma. Sve navedeno dostupno je na online platformi za učenje www.iversity.org, na engleskom jeziku.

Tečaj će početi 19. listopada 2015. godine, a trajat će osam tjedana. Sudionici koji završe najmanje 80% tečaja primiti će  Potvrdu o sudjelovanju.

Registracije na tečaj moguće su od 3.kolovoza 2015. godine na online plaftormi Iversity.org. Više informacija o tečaju dostupno je ovdje.

Podijeli: