Hrvatska gospodarska komora raspisuje i provodi javni natječaj za dizajn poslovnog poklona u potrazi za novim načinima mišljenja i stvaranja autentičnoga gospodarskog, diplomatskog poslovnog poklona, kao svježeg oblika promicanja hrvatskoga gospodarstva u sprezi interdisciplinarnog dizajnerskog pristupa i vrhunske kvalitete izrade hrvatskih proizvođača.

Novim se poslovnim poklonom želi istaknuti ne samo dugogodišnja tradicija i kvaliteta hrvatskog proizvoda nego i suvremenost i inovativnost. Očekuje se cjelovit projekt pakiranih poslovnih poklona razvijenih do završne faze u suradnji s proizvođačem te spremnih za realizaciju.

Ocjenjivački sud će najboljim radovima dodijeliti 3 nagrade te najviše 7 jednakovrijednih priznanja. Nagradni fond iznosi 45.000 kn i raspodijeljen je na sljedeći način:

1. nagrada 20.000 kn
2. nagrada 15.000 kn
3. nagrada 10.000 kn

Svi su iznosi navedeni kao bruto iznosi, bez obzira na način isplate. Nagrade i priznanja mogu biti dodijeljeni isključivo novim i nerealiziranim radovima osmišljenima za ovaj poziv. Ne postoji ograničenje broja radova koje jedan autor ili grupa autora može prijaviti. Autor ili grupa autora koji su predali više od jednog rada mogu dobiti više od jednog priznanja ili nagrade.

Kompletna natječajna dokumentacija dostupna je na poveznici.

Zainteresirani autori i timovi mogu postavljati pitanja isključivo putem elektroničke pošte na adresu: natjecaj@hgk.hr do 10. rujna 2018. godine.

Rok za dostavu natječajnih radova je 17. rujna 2018. godine, do 17 sati.

Podijeli: