• Zašto sudjelovati?

Sudionici natječaja mogu potvrditi mogućnost realizacije svoje poduzetničke ideje, pohađati besplatne tromjesečne radionice u sklopu projekta, surađivati sa studentima/icama Međimurskog veleučilišta kao mentorima/icama pri razvoju poduzetničke ideje te konzultantima iz CEDRE Čakovec, dobiti savjetovanje za pisanje poslovnog plana, steći dodatna znanja s područja poduzetništva i dobiti plaćenu tromjesečnu inkubaciju u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. Prilika je to za predstavljanje potencijalnim ulagačima, širenje mreže poslovnih kontakata te promociju sebe i svoje poduzetničke ideje široj javnosti.

• Tko može sudjelovati?

Natječaj je namijenjen svim mladim osobama od 18 do 30 godina. Nema ograničenja na sektorsko područje, prihvatljive su ideje koje imaju pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu i/ili potiču poduzetništvo mladih.

• Gdje se natječaj provodi?

Natječaj za prijavu poduzetničkih ideja provodi se u Međimurskoj županiji, no prihvatljivi su kandidati/kinje iz cijele Hrvatske.

• Faze natječaja

Potencijalni sudionici/ice mogu do 31. ožujka 2014. predati prijave svojih poduzetničkih ideja na temelju kojih se odabire 10 poduzetničkih ideja sudionika koji će nastaviti edukaciju u sklopu projekta. Sudionici/ice koji će sudjelovati u daljnjim edukacijama bit će odabrani do 11. travnja 2014.

Svi mladi koji imaju poduzetničku ideju, no ne znaju na koji način napisati prijavu za ovaj natječaj, imaju mogućnost sudjelovati na radionici pisanja poslovnog plana koja će se održati 20. ožujka 2014. od 10 do 16 sati u prostorijama udruge Autonomni centar – ACT. Ovom radionicom prijavitelji/ice će dobiti znanje i upute kako bi prepoznali da li njihova ideja ima poduzetnički potencijal i da li je se može prilagoditi da postane stvarna.

Edukacija 10 finalista provoditi će se jednom tjedno, po par sati, u dvorani udruge Autonomni centar – ACT, na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu. Edukacije će trajati kroz travanj, svibanj i lipanj 2014.

• Nagrade za najbolje poduzetničke ideje

Sudionici edukacije (finalisti natječaja) u sklopu projekta “MVP – Mladi, vrijedni, poduzetni” koji prođu tromjesečnu edukaciju, predati će svoje konačne poduzetničke ideje do 11. srpnja 2014. te će stručna komisija, sastavljena od 7 članova, odabrati 3 finalista/ice.

Za finaliste/ice, 3 najbolja/e sudionika/ice s najboljim razrađenim poduzetničkim planom nakon završene tromjesečne edukacije, osigurat će se besplatna tromjesečna inkubacija (smještaj) u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. Inkubacija će trajati kroz rujan, listopad i studeni 2014. uz mogućnost besplatnog korištenja usluga poslovnog savjetovanja, mentorstva, umrežavanja i ostalih usluga od strane stručnjaka iz CEDRE Čakovec, Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje PU Čakovec.

• Kako se prijaviti?

Za sudjelovanje u ovom natječaju potrebno je popuniti Obrazac za prijavu na natječaj koji se može preuzeti ovdje:http://goo.gl/SvR51p. Obrazac je potrebno dostaviti do 31. ožujka 2014. putem e-maila na ana@actnow.hr.

Podijeli: