Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO organizira info webinar 1. rujna 2015. godine na temu otvorenih natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava za inovacije: Eurostars, SME Instrument i Fast Track to Innovation.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj nastao kao zajednička inicijativa EUREKA-e i Europske komisije. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dvije zemlje članice. Glavni partner na projektu mora biti malo ili srednje poduzeće koje se bavi istraživanjem i razvojem. Rok za predaju projektnih prijedloga na sljedeći natječaj je 17. rujna 2015.

SME Instrument je natječaj u okviru programa Horizon 2020, namijenjen visoko inovativnim malim i srednjim poduzećima s velikim potencijalom rasta. Rok za predaju projektnih prijedloga na sljedeći natječaj je 17. rujna 2015. 

Fast Track to Innovation (FTI) je natječaj namijenjen organizacijama koje su razvile inovacije koje su gotovo spremne za tržište, te je otvoren svim tipovima sudionika (male i srednje tvrtke, velike kompanije, istraživačke organizacije). Rok za predaju projektnih prijedloga na sljedeći natječaj je 1. prosinca 2016.

Registracija za webinar vrši se OVDJE do 31. kolovoza 2015.

Pristup webinaru omogućen je ovdje.

Sve što je potrebno je povezati se na gore navedenu poveznicu 10 minuta prije početka webinara,  logirati se kao„GOST“ i upisati svoje ime i prezime.

Za sve dodatne upite, možete se obratiti na mail: ira.alaburic@hamagbicro.hr.

Podijeli: