Od 1. travnja 2017. TICM-ova zajednica je bogatija za još jednog člana te u poslovnom inkubatoru TICM-a sada djeluje ukupno 27 poduzeća. U proces inkubacije ušao je Davor Jambor, vlasnik obrta za računalno programiranje Motus. Davor je o prednostima boravka u TICM-u saznao od kolega koji već imaju svoja poduzeća u TICM-u, a i redovit je sudionik meetupova Me<CoDe/>, grupe koja se sastaje u TICM-u. Useljenje u TICM bio je logičan sljedeći korak u razvoju poduzetničkog pothvata.

Davor je s nama podijelio razloge zbog kojih je donio odluku o ulasku u proces inkubacije:

„Vlastiti obrt za računalno programiranje osnovao sam još 2014. godine, no do sada se nisam mogao dovoljno posvetiti razvoju poslovanja budući da sam radio u drugim poduzećima. Uz nekoliko klijenata iz Zapadne Europe i SAD-a s kojima sad radim, procijenio sam da je vrijeme za aktiviranje i razvoj vlastitog obrta. S TICM-om i odličnim uvjetima koji su na raspolaganju poduzećima koja ovdje posluju upoznao me kolega Srđan Srđenović iz Koder koji ovdje posluje već 4 godine. Dodatni razlog za ulazak u inkubator je i aktivna IT zajednica koja se razvila u TICM-u što je izrazito važno za razvoj poslovanja, razmjenu znanja, dogovaranje poslova i druženje.“

Sigurni smo da će se Davor odlično uklopiti u TICM-ov ekosustav te mu uz dobrodošlicu želimo puno uspjeha u budućem radu.

Podijeli: