Povod posjeta bilo je uspješno prijavljivanje projekata promocije i potpore poduzetništvu od strane dviju međimurskih poduzetničkih potpornih institucija na program MINPO-a Poduzetnički impuls – Plan poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. godinu.

Na radnom sastanku direktor TICM-a za poslovni razvoj, Ivan Plačko, prezentirao je ministru i zamjeniku, aktivnosti koje TICM provodi s ciljem promocije i potpore razvoju poduzetništva s naglaskom na aktivnosti koje će se provesti uz financijsku potporu MINPO-a.

Sastanku su prisustvovali i župan Ivan Perhoč s visokim dužnosnicima Međimurske županije, međimurski zastupnici u Saboru RH, gradonačelnik Čakovca te neki od načelnika međimurskih općina.

Ministar Maras pohvalio je napore i doprinos TICM-a i REDEA-e u razvoju poduzetničkog okruženja županije i jačanju gospodarstva te izrazio podršku Ministarstva u planovima i budućim aktivnostima.

Za provođenje aktivnosti promocije i potpore poduzetništvu MINPO je Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje dodjelio bespovratna sredstva u iznosu od 243.513,00 kuna o čemu je ranije potpisan ugovor.

Podijeli: