Nakon duže pauze većim dijelom nastale zahvaljujući zbog epidemiološkoj situaciji, u TICM se vraća meetup u organizaciji Međimurske code&design grupe Me<CoDe/>. Prvi meetup nove serije osmišljen je kao mini-konferencija. Uz četiri gostujuća predavača, od kojih čak tri dolaze iz SAD-a, zagarantirana su zanimljiva predavanja nakon kojih dolazi Q&A dio. Predavači dolaze iz TelTech i Mosaic grupacije, a sa zainteresiranim sudionicima meetupa nesebično će podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo i znanje. Mini-konferencija održat će se

u srijedu, 15. rujna 2021. godine, s početkom u 17:00 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o.
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec

PROGRAM

Pogled u globalnu kompaniju koja se bavi razvojem aplikacija za borbu protiv spammera

U prvom predavanju predstavit će se Teltech i Mosaic grupacija i omogućiti vam da provirite u njihovu globalnu organizaciju i način na koji osiguravaju uspjeh i dugoročni rast. Ključne teme koje će biti pokrivene su korporativno strateško planiranje, organizacija i menadžment timova te uspostavljanje ravnoteže između rasta i profitabilnosti.

PREDAVAČ – Patrick Falzon, CEO

 


B2C uspjeh rezultira B2B uspjehom

Predavač Matthew Mizenko ispričat će kako Teltech pretvara svoj nevjerojatan uspjeh s potrošačima u uspjeh kompanije. Govorit će se o procesu donošenja odluka te sličnostima i razlikama između potrošača i poduzeća u poslovnom planiraju, razvoju proizvoda, podršci i slično.

PREDAVAČ – Matthew Mizenko, Senior VP of Enterprise & Strategic Partnerships

 


Kako trošiti velik budžet za oglašavanje s pozitivnim prinosom na uloženo (ROAS)

Iako se trošenje sredstava na oglase čini jednostavnim, taj zadatak postaje teži kad se u obzir uzme održavanje pozitivnog ROAS-a, odnosno pozitivnog priljeva sredstava u odnosu na uložen novac za oglase. Ovo predavanje bit će posvećeno upravljanju marketingom aplikacije u brzo promjenjivom tržištu. Uz pomoć savjeta i tips&tricksa, objasnit će se kako funkcionira marketing performansi.

PREDAVAČICA – Giulia Porter, VP of Marketing


Iskustva voditelja tima s više od 30 inženjera koji rade od kuće

Ovo nije još jedno predavanje o tome kako raditi od kuće, već razgovor o organizaciji i vođenju tima od tridesetak inženjera koji rade od kuće. Dodatak predavanju bit će tips&tricks za olakšavanje snalaženja u novom remote svijetu.

PREDAVAČ – Nikola Brežnjak, VP of Engineering

 


Svako predavanje trajat će tridesetak minuta s uključenim Q&A dijelom, a na kraju će biti druženje uz hranu i piće. Službeni jezik ove mini-konferencije bit će engleski.

PRIJAVNI OBRAZAC

    Prijava je moguća i na webu Međimurske code&design grupe Me<CoDe/>.


    Aktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

    Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

    Podijeli: