Međimurska energetska agencija d.o.o. organizira početnu konferenciju projekta CO-EMEP – Poboljšanje suradnje za bolje upravljanje energijom i smanjenje energetskog siromaštva u prekograničnom području Mađarska-Hrvatska u četvrtak, 13. kolovoza 2020. godine s početkom u 11:00 sati u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, 40 000 Čakovec.

Konferencija je namijenjena jedinicama lokalne i regionalne samouprave, regionalnim i lokalnim razvojnim i energetskim agencijama, ustanovama socijalne skrbi te vlasnicima obiteljskih kuća.

Početnom konferencijom službeno će se obilježiti početak provedbe projekta CO-EMEP koji je odobren za sufinanciranje u sklopu Drugog poziva za podnošenje projektnih prijedloga Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Glavni cilj projekta je unapređenje suradnje svih relevantnih dionika radi zajedničkog rješavanja problema energetskog siromaštva te povećanje kapaciteta i vještina svih uključenih lokalnih i regionalnih javnih institucija s ciljem smanjenja energetskog siromaštva na prekograničnom području.

Međimurska energetska agencija d.o.o. MENEA u projektu sudjeluje kao vodeći partner, a drugi partner na navedenom projektu je Županija Zala iz susjedne Mađarske.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa COVID-19, ograničen je broj osoba koji može sudjelovati na početnoj konferenciji. Stoga Vas ljubazno molimo da svoje sudjelovanje OBAVEZNO potvrdite najkasnije do srijede, 12. kolovoza 2020. godine do 12:00 sati na e-mail: danijela.vrtaric@menea.hr ili broj telefona 040/395-559.

Na konferenciji će biti osiguran prijevod na hrvatski i mađarski jezik.

Napomena – U svrhu praćenja projekta te kako bi se osiguralo izvještavanje prema Europskoj komisiji (Uredba 1828/2006), napominjemo da će događaj biti fotografiran.

Podijeli: