U četvrtak, 7. prosinca 2023. godine u prostorima WESPA Spaces Business & Lounge (Radnička cesta 52, Zagreb) održat će se jednodnevna konferencija Manufacturing Innovation as a Driver of the Future.

Cilj je ovog događaja okupiti sve ključne sudionike u domaćoj proizvodnoj industriji, kao i sve osobe zainteresirane za tijek proizvodne industrije u budućnosti.

Sudionici događaja imat će priliku doznati više o mogućnostima koje im nudi EIT Manufacturing zajednica znanja i inovacija te čuti iskustva i mišljenja stručnjaka vodećih hrvatskih kompanija u zanimljivim panel raspravama. Također, imat će priliku za sudjelovanje u radionicama korisnima za unapređenje zaposlenika.

Predstavit će se i projekti EIT Manufacturing Huba Hrvatska programa Partnerstvom do rasta i Manufacturing Innovation Challenge. Sudionici će dobiti priliku upoznati se sa startup i scaleup tvrtkama koje su sudjelovale u programu Partnerstvom do rasta


PROGRAM KONFERENCIJE

Govornici na panelima bit će objavljeni uskoro. 


ULAZNICE

Ulaznice po cijeni od 150 EUR (PDV uključen) su na prodaji preko sustava Entrio.hr i mogu se kupiti ovdje.

Sve informacije vezane uz događaj možete pratiti na službenoj web stranici EIT Manufacturing Huba Hrvatska – https://eitmanufacturinghub.hr/

Objave vezane uz Manufacturing Hub Hrvatska možete pratiti i na službenim profilima Huba:

te na newsletteru EIT Manufacturing HUB-a Hrvatska na koji se možete pretplatiti OVDJE.


Kontakt:

dr.sc. Miro Hegedić (EIT Manufacturing Hub Hrvatska program co-coordinator) – miro.hegedic@fsb.hr

dr.sc. Maja Trstenjak – maja.trstenjak@fsb.hr

098 908 2564

Podijeli: