Zanima vas (društveno) poduzetništvo ili ste mali poduzetnik koji želi proširiti svoj posao, a da pritom bude održiv i društveno koristan. Završavate fakultet i razmišljate o samozapošljavanju. Imate sjajnu poslovnu ideju, ali ne znate od kuda krenuti. Zanima vas kako pronaći poslovnu ideju i naučiti osnovne poduzetničke vještine. Odgovore na sva ova pitanja pronaći ćete na Let’s BEE social – Postani (društveni) poduzetnik programu.

Let’s BEE social – Postani (društveni) poduzetnik je ciklus od osam besplatnih radionica u sklopu projekta ‘Društveno – poduzetnička koshnica’ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda. Radionice su namijenjene malim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima, studentima, nezaposlenima i svima onima koje zanima poduzetništvo, a sudionici će steći potrebna znanje i vještine nužne za pokretanje i uspješno vođenje biznisa. Također, sudionici će upoznati osnovne principe društvenog poduzetništva i primjere dobre prakse iz Hrvatske i inozemstva te steći potrebna praktična poduzetnička znanja i vještine.

Radionice su jednodnevne, a odvijat će se subotama od 10-16h od lipnja do studenog 2022. godine.

Radionice će se održavati u prostoru BIZkoshnice u Zagrebu na adresi Ilica 71. Točni termini, program pojedinih radionica kao i imena voditelja radionica bit će objavljeni naknadno.

Prijave na radionice se vrše putem sljedeće poveznice:  shorturl.at/joBF

Podijeli: