LEAP Summit je najveća konferencija za mlade u ovom dijelu Europe, a u svibnju se po osmi put vraća na zagrebačku scenu. Ovogodišnje izdanje održat će se u četvrtak i petak, 18. i 19. svibnja, na Zagrebačkom Velesajmu. Na čak četiri tematske pozornice nastupat će 60 predavača iz vrha poslovnog svijeta, a organizatori očekuju više od dvije tisuće uzvanika iz brojnih zemalja diljem svijeta.

Kao i dosadašnjih godina fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

Događanje je prvenstveno namijenjeno poduzećima, startupima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Prijave su otvorene, a sudjelovanje je besplatno.  Kako bi dobili svoju ulaznicu, potrebno je popuniti ovaj obrazac.

Generalni partner konferencije je predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a više informacija o događaju možete pronaći na društvenim mrežama ili na službenoj stranici konferencije.

Podijeli: