Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskom komisijom poziva Vas na:

B2B razgovore
u sklopu međunarodne konferencije “LEAP Summit 2019″

koji će se održati u četvrtak, 28. ožujka, od 19:00 do 21:00 sati,

u Pivani, na adresi Ilica 222, Zagreb

B2B događaj okupit će poduzeća iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali otvoren je i za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka sa drugim poduzećima (matchmaking of companies), sudionici će moći dogovoriti sastanke i sa pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u IKT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade (matchmaking of skills).

B2B razgovori predstavljaju jedinstvenu priliku za stvaranje novih poslovnih kontakata, a potencijalni sudionici moći će sastanke unaprijed dogovoriti putem ove internetske stranice.


LEAP Summit je konferencija koja okuplja tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, a održat će se u Zagrebu od 29. do 30. ožujka 2019. godine u City Plaza centru. Uz više od 60 vodećih govornika iz različitih područja, cilj konferencije je razvoj vještina budućnosti te edukacija o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima.

Prije LEAP Summita, od 27. do 28. ožujka održati će se i Pre-Summit koji donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i B2B sastanke.


Sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.

Za više informacija, molimo posjetite:

Podijeli: