Od 15. do 18. listopada u Boćarskom domu u Zagrebu održat će se 13. međunarodna izložba inovacija ARCA 2015. U sklopu izložbe, 16. listopada, u Trofejnoj dvorani Boćarskog doma održat će se 6. Konferencija Inovacijama do konkurentnosti.

Na konferenciji Inovacijama do konkurentnosti održat će se Hrvatsko-slovenski forum za osnaživanje mladih poduzetnika (ispod 30 godina) te predstavljanje start-up ideja u suradnji s poduzetničkim inkubatorima iz Hrvatske i Slovenije, pred poduzetnicima i poslovnim anđelima. Cilj ove izložbe i konferencije je pridonijeti razvoju inovacijske kulture u poduzećima i pružanje potpore u animiranju zaposlenika na kreativno razmišljanje i stvaranje inovativnih procesa i proizvoda.

Pojedinci i timovi u poduzećima, akademska zajednica, javni instituti te drugi kreatori inovacija, a posebno mladi inovatori iz obrazovnog sektora, pozvani su da predstave svoje inovacije na 13. Međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2015.

Start-up ideje će biti predstavljene 16. listopada od 12.00 do 15.00 sati, dok će rezultati predstavljanja javnosti biti dostupni preko weba u 16:30 sati. Za izlaganje ideja sudionici će imati na raspolaganju 3 minute, a same ideje će biti predstavljene pomoću video klipova na You Tube-u. Poveznice s video klipovima predstavljanja poduzetničke ideje sudionici trebaju dostaviti najkasnije do 5. listopada 2015. godine u 12.00 sati.

Više informacija o izložbi i konferenciji možete pronaći ovdje.

Podijeli: