Popularna „zmija“ zabavlja generacije korisnika mobilnih uređaja još od vremena kada uređaji nisu bili „pametni“ kao danas. Kako su računalne igre za mnoge bile snažan motiv ulaska u svijet programiranja, a mnogi se i danas vole opustiti igrajući na zaslonu računala ili pametnog telefona, vrijeme je da jedan „meetup“ posvetimo i ovom području informatičke industrije.

Za izradu „zmije“ danas je dovoljno znanje JavaScripta, uređivač teksta i internet preglednik. U sklopu 16. meetupa <MeCoDe/> grupe izradit ćemo jednostavnu verziju ove igre i to samo u 45 minuta.

Voditelj meetupa će biti Nikola Begedin, stručnjak za open source tehnologije i redoviti predavača na tehnološkoj konferenciji Weblica.

Meetup će se održati 8. lipnja 2018. godine s početkom u 16.30 sati, u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centar Međimurje.

Sudjelovanje je besplatno a prijaviti se možete putem stranice grupe  Međimurje Code&Design group.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fond za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centar Međimurje.

Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)

Podijeli: