CEPOR – Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva nastavlja s aktivnostima čiji je cilj pomoći poduzetnicima u prilagodbi poslovanja i donošenju važnih odluka u vrijeme krize i neizvjesnosti. Nakon on-line radionica „PROMIŠLJAJMO ZAJEDNO“ održanih tijekom srpnja 2020. godine, Pokrenuli su Klub poduzetnika seniora koji okuplja iskusne, nerijetko umirovljene poduzetnike, zainteresirane djelovati kao mentori mlađim poduzetnicima i svojim savjetom pomoći im u rješavanju izazova u poslovanju.

U ovom trenutku na raspolaganju je tim od 12 poduzetnika seniora, različitih profila, spremnih na ulogu mentora u razdoblju od mjeseca dana, tijekom rujna/listopada. Ukoliko ste zainteresirani raditi s takvim mentorom, popunite prijavni obrazac najkasnije do ponedjeljka 7. rujna 2020. godine.

Na temelju razgovora s prijavljenim poduzetnicima, odabrati će se grupa od 12 poduzetnika kojima poduzetnici seniori najviše mogu odgovarati i pomoći.


Aktivnost informiranja dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: