Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) organizira meetup namijenjen potencijalnim i postojećim poduzetnicima naziva

KAKO POSTATI I OPSTATI KAO SAMOSTALAN PODUZETNIK – SAVJETI IZ PRVE RUKE

koji će se održati u četvrtak, 20. svibnja 2021. godine, s početkom u 16:00 sati,
u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b Čakovec.

U jeku globalne pandemijske krize u kojoj smo se našli, kada nam misli i vrijeme zaokupljaju svakodnevne informacije o brojkama i statistikama, zapravo se otvaraju nove mogućnosti, izazovi i prilike za pozitivnu promjenu. Staviti globalnu krizu i pozitivnu promjenu u istu rečenicu možda zvuči suludo, ali upravo takav način razmišljanja je dobar početak za nešto novo što će nam život učiniti boljim i bogatijim.


Recimo, zašto ne biste već danas postali samostalni poduzetnik? Ili ako ste na početku poslovanja, što je ključno da vaš posao bude uspješan?

Ne postoji jednostavan odgovor na pitanje kako postati i opstati kao poduzetnik, ali svakako postoji niz različitih koraka koji će odlučne i željne promjene dovesti do cilja, ako oni to zaista žele. Ti koraci satkani su od niza iskustava, savjeta, ideja, uspješnih i manje uspješnih trenutaka ljudi koji su svakodnevno u tom procesu.

Jedan od njih sam i ja i želim s vama podijeliti priču o svom poduzetničkom iskustvu kako bih vas ohrabrio i potaknuo da i vi krenete putem prema ostvarenju vlastitih ciljeva.

Što možete očekivati tijekom meetupa? Pokušat ću odgovoriti na neka važna pitanja do kojih sam došao kroz vlastito iskustvo:

  • Zašto je postati poduzetnik jedna od najboljih odluka u životu?
  • Jesam li ja osoba koja bi se trebala baviti poduzetništvom?
  • Kako doći do poslova, kontakata, novih projekata?
  • Ima li moja poduzetnička ideja smisla?
  • Kako se riješiti straha od neuspjeha?
  • Jesam li premlad/a, prestar/a, manje ili više sposoban/na za bavljenje poslom koji želim?
  • Kako je biti “samo svoj šef” i mogu li ja to?

Sva ostala pitanja na temu samostalnog poduzetništva pripremite sami i postavite ih na meetupu.


PRIJAVA

Sudjelovanje je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na meetup zaprimaju se do popunjena mjesta, a najkasnije do 19. svibnja 2021. godine.

Prijava je ograničena na samo jednu osobu iz poduzeća.


  O moderatoru meetupa

  Ja sam Goran Levačić, vlasnik obrta GoranUX i bavim se dizajnom korisničkih sučelja za mobilne i web aplikacije te kreiranjem multimedijalnih marketinških sadržaja. Imam više od 15 godina iskustva u području grafičkog i web dizajna, ilustracija i animacija. Radio sam i kao stručni predavač u tim područjima te kao organizator i voditelj niza seminara, radionica i konferencija tijekom rada u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje.


  Meetup je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

  Podijeli: