U srijedu, 29. svibnja 2019. godine, u ugodnom ambijentu multimedijalne dvorane TICM-a, održao se prvi modul tečaja „Primjena digitalne fotografije u poslovanju 2“ u organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje i Fotokluba Čakovec. Na edukaciji sudjeluju poduzetnici i njihovi zaposlenici koji će se kroz tri modula upoznati s temeljima fotografije u poslovanju.

Vizualni se identitet poduzeća može značajno osnažiti primjenom fotografskoga znanja i vještina te digitalna fotografija sa svim svojim potencijalima može pomoći poduzećima u podizanju konkurentnost.

Sudionici tečaja s predavačem Davorom Žerjavom

U prvom modulu, edukatori Davor Žerjav i Davorin Mance iz Fotokluba Čakovec, upoznali su sudionike s teorijom ekspozicije i kompozicije fotografije. Kroz predavanje i praktične vježbe istaknuli su kako je ključ vizualne privlačnosti u kompoziciji same fotografije. Kompozicija podrazumijeva raspored elemenata na fotografiji koji mora biti optimalan kako bi željena poruka fotografa bila prenesena publici. U nastavku, kroz praktičnu vježbu, edukatori su sudionicima pokazali kako pravilno mjeriti svjetla i koristiti balans bijele boje u fotografiji.

Drugi modul (Svijetlo) edukacije „Primjena digitalne fotografije u poslovanju 2“ na rasporedu je u srijedu, 5. lipnja 2019. godine, od 18:00 do 21:00 sati.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih  usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: