Ustanova Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec donosi JAVNI POZIV za zakup poslovnog prostora u zgradi ustanove Metalske jezgre Čakovec na lokaciji Bana Josipa Jelačića 22D, Čakovec.

Uvjeti i kriteriji za zakup poslovnog prostora i sve ostale odredbe povezane sa zakupom poslovnog prostora definirani su Pravilnikom o zakupu poslovnog prostora.

Zainteresirani za zakup poslovnog prostora javljaju se na javni poziv u nastavku.

Poslovni prostor koji je predmet ovog javnog poziva i koji se daje u zakup nalazi se u novo obnovljenoj zgradi Metalske jezgre Čakovec te uključuje uredski prostor, radionice i zajedničke prostorije. Ukupna površina prostora koji se iznajmljuje iznosi 455,4 m2.

Kandidati koji se javljaju na javni poziv trebaju dostaviti obrazac prijave u kojem navode osnovne informacije o kandidatu, kratki opis djelatnosti i površinu koju bi željeli zakupiti. Kriteriji prihvatljivosti definirani su u Pravilniku o zakupu poslovnog prostora.

Dodatne informacije možete dobiti i slanjem upita na adresu elektroničke pošte ravnatelj@metalskajezgra.hr ili pozivom na broj 040/499-415.

Prijave se primaju u elektroničkom obliku (skenirano u PDF formatu), na propisanom obrascu, na navedenu adresu elektroničke pošte.


Podijeli: