Projekt Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje poduzetničkog centra u Prelogu polako se privodi kraju, stoga je direktor Razvojne agencije Poduzetničkog centra Prelog, Krešimir Glavina raspisao Javni poziv za zakup poslovnog prostora u objektima Poduzetničkog centra Prelog. Ukupna vrijednost projekta iznosi 16.137.657,46 HRK, a financiran je Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Partner na projektu bio je Tehnološko-inovacijski centar Međimurje.

Za zakup poslovnog prostora u Poduzetničkom centru Prelog, mogu se prijaviti korisnici koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  • status mikro, malog ili srednjeg poduzetnika i obrtnik koji posluje manje ili više od 3 godine
  • biti registriran na području Republike Hrvatske ili imati poslovnu jedinicu ili podružnicu u RH u trenutku plaćanja potpore
  • imati podmirene obveze prema Državi, Gradu i zaposlenicima
  • ispunjavati propise o potporama male vrijednosti

Poslovni prostor dodjeljuje se na razdoblje od pet godina, a cijena najma iznosi 30 kn/m2 . Režijski troškovi i troškovi najma opreme reguliraju se zasebnim Ugovorom o najmu.

Svi zainteresirani koji ispunjavaju uvjete  za prijavu navedene u pozivu, dužni su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju, na adresu gospodarstvo@prelog.hr.

Prostor se može razgledati od ponedjeljka do srijede, (16.9.-18.9.2019.) u vremenu od 9-14 sati uz najavu na broj telefona 0994646177. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti na navedenu adresu i broj telefona.

Cjelokupni poziv možete pročitati ovdje.

 

 

 

 

Podijeli: