Vodeća slovenska međunarodna konferencija o poduzetništvu, startup svijetu i inovacijama – PODIM, održat će se 11. i 12. svibnja 2016. godine u Mariboru.  Ovogodišnjim PODIM će se u dva dana programa konferencije okupiti više od više od 600 sudionika iz 10 zemalja sa preko 80 govornika i investitora iz cijelog svijeta.

Posebnost ovogodišnje konferencije je specijalna ponuda koja je kreirana za natjecatelje iz Hrvatske. Naime, za sve zainteresirane iz Hrvatske koji će se prijaviti za PODIM Challenge, tj. natjecanje za najbolju poduzetničku ideju pred stručnim žiriem, organizatori nude 50% jeftiniju ulaznicu, besplatni smještaj u Mariboru i mogućnost predstavljanja ideje/poduzeća u PODIM startup katalogu za organizirane osobne sastanke sa svim relevantnim PODIM investitorima, govornicima, mentorima i predstavnicima poduzeća.

Regularna cijena za sve sudionike PODIM Challenge-a je 195 EUR, u koju je uključena i hrana i piće tokom oba dana, dok se uz popust karta može kupiti za 97,5 EUR s uključenim besplatnim smještajem u Mariboru.

Rok za prijavu je 15. travanj 2016. godine, stoga požurite s prijavama!

Podijeli: