Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO, pozivaju Vas na besplatnu Izvoznu radionicu za poduzetnike s područja Međimurske i Varaždinske županije, koja će se održati u utorak, 28. veljače 2023. godine od 9.00 do 14.00 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec.

Izvozna radionica namijenjena je svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, odnosno MSP iz proizvodno- prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – kako i zašto izvoziti, gdje pronaći partnere, kako i gdje se financirati i slično. Na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja županije.

Predavanja će održati stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Carinske uprave, Hamag-Bicro, HBOR grupe te udruge Hrvatski izvoznici.

Organizatori mole da sudjelovanje (ime i prezime, naziv i djelatnost poduzeća te kontakt telefon) prijavite putem e-maila export@mingor.hr do 27. veljače 2023. godine.

Izvozne radionice provodit će se tijekom cijele 2023. godine u svim županijama Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te uz suorganizaciju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

 

 

 

Podijeli: