INVENTO Summit pod nazivom The Power of Giving Back održat će se 24. ožujka 2023. u Hotelu Academia u centru Zagreba. Okupit će 15 stručnjaka iz Chicaga i 200+ profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, S. Makedonije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine u području deep-techa, urbane mobilnosti, razvoja poslovanja i ulaganja. Ovaj događaj će potaknuti stručnjake za tehnologiju, predstavnike VC fondova i uspješne poduzetnike da ispričaju svoja iskustva o izazovima i prilikama u svijetu startupa. Sve to će biti zapakirano u panel rasprave, zanimljive govore inozemnih stručnjaka i Startup natjecanje s nagradama naših partnera.

INVENTO StartUp natjecanje predstavlja priliku startupovima s područja Balkana (Hrvatske, Slovenije, S. Makedonije, Crne Gore i BiH) da postanu dio portfelja Invento Capital Partnersa. Poziv je otvoren za startupove u svim fazama razvoja, bez obzira je li riječ tek o ideji, traži li poduzetnik svog sljedećeg kupca ili planira širenje na međunarodnom tržištu. Tematska područja obuhvaćaju #deeptech #urbanmobility #fintech #cybersecurity #greentech #AI #ICT  #advanced materials.

Ekskluzivno, za startupove koji ispunjavaju uvjete, EIT Urban Mobility HUB Hrvatska nagrađuje najbolje natjecatelje sa 2-mjesečnim programom mentoriranja te ostvaruju priliku za dodatna ulaganja. Prijave su otvorene do 12. ožujka 2023. g. do 12 sati.

Ulaznice za The Power of Giving Back su besplatne zahvaljujući partnerima World Chicago, Američka Ambasada, EIT Urban Mobility, HAMAG-BICRO i Europska poduzetnička mreža (EEN), ali broj mjesta je ograničen stoga se prijavite već sada.

Za registracije te prijave na startup natjecanje posjetite službene web stranice konferencije: https://summit.inventocapitalpartners.eu/ .

Podijeli: