Besplatna radionica za (potencijalne) poduzetnike pod nazivom
„Osmišljavanje i predstavljanje inovativnog poduzetničkog pothvata”

održat će se u multimedijalnoj dvorani

Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne),

u srijedu, 26. ožujka 2014. godine, od 9 do 14 sati

prema sljedećem rasporedu:

Cilj radionice je podizanje razine znanja poduzetnika o osnovnim elementima osmišljavanja i predstavljanja inovativnog poduzetničkog pothvata, uključujući osnovne alate za razvoj inovativne ideje te njeno predstavljanje ciljanoj publici (investitori, partneri, klijenti), kao i načine ostvarivanja novih kontakata i zadržavanja postojećih. Polaznici će kroz praktičnu vježbu moći naučiti i kako u kratkom vremenu predstaviti svoj projekt (pitching).

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije 25. ožujka 2014. godine do 12,00 sati ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici.

Broj mjesta je ograničen, a prijave će se uvažavati prema redoslijedu zaprimanja.

O voditeljima radionice

Saša Fišter je suvlasnik agencije za content marketing ZIMO Digital specijalizirane za medije i kreiranje sadržaja koja djeluje već četiri godine. Tehnološki portal ZIMO (www.zimo.co) te portal za viralni sadržaj FollowNshare (www.follownshare.com) uspješni su portali koji u svakom pogledu odgovaraju definiciji startupa. Saša će objasniti kako su u ZIMO Digitalu učili na greškama, pokretali i gasili projekte, pronalazili nove kontakte i zadržavali stare te kako su uspjeli opstati prve četiri godine, ujedno i najvažnije godine za opstanak jednog startupa.

Bojan Pečnik po struci doktor astrofizike je osnivač i tehnički direktor razvojnog projekta Hipersfera (www.hipersfera.hr). Projekt Hipersfera je u inicijalnoj fazi razvoja financiran sa oko 8.3 milijuna kuna kroz BICRO-ov program RAZUM. Bojan ima bogato iskustvo u kratkom predstavljanju (eng. pitching) projekta na investicijskim forumima, natjecanjima i konferencijama, kao i prema predstavnicima industrije, javnog sektora, poslovnim anđelima te fondovima rizičnog kapitala. Trenutno radi kao direktor za znanost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o (www.ticm.hr).

Podijeli: