Inovativna poduzeća iz srednjoistočne Europe imaju priliku do 20. veljače 2021. natjecati se za InNow MATCHMAKING ACCELERATION PROGRAMME i osigurati suradnju s velikim „igračima“ i značajno ubrzati put do tržišta!

Cilj ovog poziva je ponuditi MSP – ovima s inovativnim rješenjima u području zelene tehnologije priliku da rade s velikim poduzećima (HEP ESCO (Croatia), BPT d.o.o. (Slovenia), Tungsram Group (Hungary), ZSE (Slovakia), TAURON Polska Energia (Poland)) u području zelene tehnologije.

Poziv je otvoren za #greentech #cleanenergy startup i SME poduzeća iz Hrvatske, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije, Austrije, Češke, Njemačke i Italije.

Odabrana poduzeća će imati priliku sudjelovati u međunarodnom InNow Akceleracijkom Programu koji ima za cilj omogućiti suradnju industrije, SME-a i istraživačko razvojnih institucija koje djeluju u cleantech području.

InNow Program je razvijen na inicijativu EIT InnoEnergy-a najvećeg europskog investicijskog fonda koji djeluje na području održive energije te u suradnji s međunarodnim partnerima koji rade na razvoju poslovanja poduzeća.

Hrvatski partner zadužen za provedbu projekta je Invento Capital Partners uz pridružene partnere HEP ESCO d.o.o. te Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) i Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB), Sveučilišta u Zagrebu.

PRIJAVITE SE na InNow MATCHMAKING ACCELERATION PROGRAMME i ubrzajte svoj rast!

Više informacija o natjecanju, dostupno je na službenim stranicama InNow

Za sva pitanja, možete se obratiti na sljedeći mail: hubcroatia@innoenergy.com

Podijeli: