Innovation Lighthouse Japan (ILJ) konzultantsko je poduzeće sa sjedištem u Tokiju koje je osnovala Ivana Ohbayashi – poslovna žena s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom kojoj je cilj uspostaviti jaču suradnju između startupova s područja Srednje Europe i Jadranske-jonske regije s japanskim korporacijama.

Osnovni cilj ILJ-a je podizanje svijesti o visokom potencijalu hrvatskog startup ekosustava među japanskim korporacijama kojima je upravo takav inovativni potencijal potreban za daljnji rast i razvoj, promocija proizvoda i usluga naših startupova u Japanu te aktivni poticaj i potpora u uspostavljanju poslovne suradnje između hrvatskih startupova/scaleupova i japanskih poduzeća.

Područje fokusa Innovation Lighthouse Japan.

Innovation Lighthouse Japan poziva hrvatske startupove da se pridruže ILJ Startup inovacijskoj platformi i iskoriste mogućnost da njihove inovativne tehnologije budu prepoznate u Japanu.

ILJ Startup membership je besplatan za startupove a nudi niz pogodnosti, kao što su:

  • pristup japanskom tržištu,
  • povezivanje s potencijalnim poslovnim partnerima u Japanu,
  • najnovije informacije o poslovnim trendovima u Istočnoj Aziji, relevantnim događajima za startupove, itd.

Poslovni model Innovation Lighthouse Japan.

Suradnju Innovation Lighthouse Japan sa zainteresiranim startupovima i ostalim poduzetnicima dodatno će olakšati poduzetnički i inovacijski centri pri čemu je Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) jedan od prvih koji se uključio u ovu inicijativu. TICM će pružati podršku zainteresiranim hrvatskim startupovima kod uspostave kontakta i suradnje s Innovation Lighthouse Japan. Ako ste zainteresirani za suradnju s ILJ, možete nam se obratiti na mail: info@ticm.hr ili telefon 040 499 405.

Više informacija o Innovation Lighthouse Japan možete pronaći na stranici: www.innovationlighthousejapan.com


Aktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: