Međimurska energetska agencija d.o.o. (MENEA) organizira radionicu Mogućnosti financiranja projekata iz sektora energetike za MSP-ove“  u sklopu projekta Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije.

Radionica će biti podijeljena u dva dijela. U prvom dijelu poduzetnicima će se, kroz kratka predavanja, predstaviti financijski modeli financiranja i sufinanciranja projekata iz sektora energetike za MSP-ove.

Drugi dio radionice predviđen je za B2B susret poduzetnika, na kojem će sudjelovati poduzetnici koji su u svom poslovanju već provodili projekte iz sektora energetike (energetska obnova zgrade, fotonaponske elektrane, električna vozila) te ćete s njima moći razmjenjivati iskustva vezana uz prijavu i provedbu projekata iz sektora energetike i pitati ih što Vas zanima.

Radionica će se održati 15. lipnja 2021. godine s početkom u 10 sati  u multimedijalnoj dvorana TICM-a na adresi Bana  Josipa Jelačića 22b, Čakovec.

NAČIN PRIJAVE: putem poveznice https://forms.gle/Bfmk3tozhcVYxg6U7

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa, ograničen je broj osoba koji može sudjelovati na radionici. Stoga Vas ljubazno molimo da svoje sudjelovanje OBAVEZNO potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 14. lipnja 2021. godine do 13:00 sati


Radionica je dio aktivnosti  u sklopu projekta “Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije”, koji provodi Međimurska energetska agencija d.o.o. Projekt je započeo 1. ožujka 2020. godine, a završava 1. rujna 2021. godine.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Međimurske energetske agencije d.o.o.

Podijeli: