Želite li saznati kako stvoriti, podijeliti i urediti PDF dokumente? Koji su najbolji besplatni alati za grafički dizajn? Kako pristupiti webinaru i sastanku putem ZOOM-a i drugih sličnih videokonferencijskih alata? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na informativnoj radionici u organizaciji TICM-a pod nazivom

KORIŠTENJE BESPLATNIH UREDSKIH ALATA U POSLOVANJU

koja će se održati u srijedu, 17. ožujka 2021. godine, od 9 do 14 sati,
u informatičkoj učionici zgrade TICM3,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec

S obzirom na široki raspon mogućnosti, ne čudi da je Microsoft Office danas najpopularniji set uredskih programa. Međutim, Microsoft Office nije besplatan te kao takav nije dostupan velikom broju korisnika koji se zbog toga sve više okreću uredskim alatima dostupnima za korištenje bez plaćanja. Na internetu postoji niz alternativnih programa među kojima je teško pronaći odgovarajući. U okviru ove radionice, poduzetnici i njihovi zaposlenici usmjerit će se na alate koji mogu značajno olakšati administrativni dio poslovanja.


PROGRAM INFORMATIVNE RADIONICE


PRIJAVA:

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a potencijalni sudionici prijavljuju se ispred poduzeća ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Poželjno je da polaznici posjeduju osnovna znanja rada na računalu i imaju Gmail račun jer u protivnom neće moći aktivno sudjelovati u izvođenju vježbi vezanih uz Google drive i docs.

Prijava je ograničena samo na jednu osobu iz poduzeća.


  PREDAVAČ:

  Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. U sklopu projekta Istakni se osvoji posao 2 održava radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti kod nezaposlenih osoba. Vodi radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine.


  Informativna radionica je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

  Sadržaj objave je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

  Podijeli: