Želite li saznati kako stvoriti, podijeliti i urediti PDF dokumente? Koji su najbolji besplatni alati za grafički dizajn? Kako pristupiti webinaru i sastanku putem ZOOM-a i drugih sličnih videokonferencijskih alata? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na informativnoj radionici u organizaciji TICM-a pod nazivom

KORIŠTENJE BESPLATNIH UREDSKIH ALATA U POSLOVANJU

koja će se održati u četvrtak, 30. rujna 2021. godine, od 9 do 13 sati,
u informatičkoj učionici zgrade TICM3,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec.

 

 

U okviru ove radionice, polaznici će dobiti korisne informacije i savjete o alatima koji mogu značajno olakšati administrativni dio poslovanja.

Posebna pažnja obratit će se na predstavljanje Google docs i Google disk alata te informiranje polaznika o njihovim prednostima i mogućnostima u odnosu na slične alate. Također, bit će predstavljeni i besplatni alat za pretvaranje i manipulaciju PDF dokumenata ILovePDF te aplikacije za videokonferencije (Zoom, Meet). Posljednji dio radionice bit će posvećen izradi atraktivnih pozivnica i letaka pomoću besplatnog alata Canva za grafički dizajn.


PROGRAM INFORMATIVNE RADIONICE


PRIJAVA:

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a potencijalni sudionici prijavljuju se ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Poželjno je da polaznici posjeduju osnovna znanja rada na računalu i imaju Gmail račun jer u protivnom neće moći aktivno sudjelovati u izvođenju vježbi vezanih uz Google drive i docs.


    PREDAVAČ:

    Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. U sklopu projekta Istakni se osvoji posao 2 održava radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti kod nezaposlenih osoba. Vodi radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine.

    Informativnu radionicu organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja.

    Podijeli: