četverodnevnu edukaciju za poduzetnike pod nazivom

OSNOVNA INFORMATIČKA ZNANJA 

koja će se održati u informatičkoj učionici

Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje

Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne)

od 4. do 14. veljače 2014. godine

prema sljedećem rasporedu:

Edukacija je prvenstveno namijenjena poduzetnicima koji su svjesni kako će stjecanjem osnovnih informatičkih znanja biti u mogućnosti brže i učinkovitije upravljati cjelokupnim poslovanjem što će utjecati na smanjenje troškova i povećanje njihovog slobodnog vremena. Za sudjelovanje u edukaciji nije potrebno informatičko predznanje.

Tijekom edukacije svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera. Sudionici će također dobiti pristup edukativnom video sadržaju koji će im olakšati praćenje predavanja te im u budućnosti poslužiti kao podsjetnik na obrađene teme.

Cijena ove četverodnevne edukacije je simboličnih 250 kn (PDV je uključen u cijenu). Broj mjesta je ograničen s ciljem osiguranja visoke kvalitete edukacije te usmjerenosti predavača potrebama polaznika.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 31. siječnja 2014. prijavom na broj telefona 040 499 405 (od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 16 h, petkom od 8 do 13:30 h), faksom na 040 395 142 ili e-mailom na info@ticm.hr.

O predavaču:

Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održao je niz edukacija iz područja informatičkih tehnologija i marketinga. Voditelj je edukacije „Korištenje računala za početnike“ organizirane s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti. U sklopu projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ Ministarstva poduzetništva i obrta, održao je radionice za poduzetnike pod nazivom „Napredna informatička znanja.“ Kao stručni predavač sudjelovao je u IPA projektu „YIBE- Mladi u poslu i poduzetništvu“ u sklopu kojeg je održao poduzetničke edukacije za mlade osobe na temu marketinga i izgradnje brenda. Na stručnom skupu nastavnika/ca u obrazovnim podsektorima ekonomija i trgovinaodržao je edukacije na temu korištenja društvenih mreža kao alata gerila marketinga te je povremeni gost predavač na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.  Radio je kao voditelj obrazovnih programa iz područja grafičkog i web dizajna u Infokatedri te kao asistent nastave na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Podijeli: