STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) vas poziva na info dan „Investicijski zajmovi HAMAG – BICRO-a iz sredstava NPOO-a“ koji će se održati 22.rujna 2022. godine od 11:00-12:00 sati putem Zoom platforme.

Polaznici info dana će se detaljnije upoznati s programom investicijskih zajmova HAMAG -BICRO-a iz sredstava Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, namijenjenim financiranju projekata zelene i digitalne tranzicije za mikro, mala i srednja poduzeća – uz kamatnu stopu od 0,8%. Polaznicima će se prezentirati uvjeti financiranja, prihvatljivi projekti za odobrenje zajma, kao i osnovni ciljevi ovog programa te kako se prijaviti.

Program je namijenjen kreditiranju subjekata malog gospodarstva kojima će se izravno odobravati zajmovi za projekte poput ulaganja u zelene tehnologije, energetsku učinkovitost, uvođenje digitalnih tehnologija u sva područja poslovanja te za projekte usmjerene na ulaganje u adaptaciju, izgradnju ili uređenje poslovnih prostora u svrhu povećanja obujma poslovanja ili produktivnosti.

Radionicu će voditi Sara Šorgić, viši analitičar u sektoru za podršku i razvoj poduzetništva, koordinaciju i međunarodnu suradnju HAMAG – BICRO-a.

Sudjelovanje na info danu je besplatno.

Rok za prijavu je 21. rujna 2022. do 12 sati ili do popunjavanja mjesta, a više informacija i poveznicu za prijavu možete naći ovdje.

Broj mjesta je ograničen!
Bit ćete pravovremeno obaviješteni o prihvaćanju prijave. Prilikom zaprimanja prijava vodit će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.

Podijeli: