Projekt I3CT Crossborder Clustering sufinanciran je sredstvima Europske unije u sklopu 2. poziva prekograničnog programa IPA Mađarska-Hrvatska. Projekt je usmjeren na poticanje suradnje kroz zajednička istraživanja, razvoj i inovacije što za rezultat ima poboljšanje postojećih i izgradnju novih kapaciteta u pograničnom području. Vodeći partner projekta je Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (Čakovec, Hrvatska), a ostali partneri na projektu su: Međimurski IT Cluster (Čakovec, Hrvatska), Međimursko veleučilište u Čakovcu (Čakovec, Hrvatska), PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja (Koprivnica, Hrvatska), Sveučilište Pannonia – Nagykanisza kampus (Nagykanisza, Mađarska) i Pannon Novum neprofitna regionalna agencija regije Zapadnog Podunavlja za poticanje inovacija (Zalaegerszeg, Mađarska).

U sklopu projekta provedeno je istraživanje inovacijskog potencijala u regiji, organiziran je niz radionica i seminara na temu informacijsko-telekomunikacijskih tehnologija, pokrenut je trojezični on-line e-learning ICT tečaj te su provedeni tehnološki screening sastanci u odabranim tvrtkama. Cilj konferencije je predstaviti rezultate projekta javnosti.

Službeni jezici završne konferencije su hrvatski i mađarski s osiguranim simultanim prevođenjem.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Kako bi se prijavili, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac te da ga najkasnije do 17. prosinca 2012. godine pošaljete na e-mail adresu: i3ct@uni-pen.hu ili faksom na +36 93 312 052. Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj +36 93 502 907.

Radujemo se susretu na konferenciji.

S poštovanjem

Ivan Plačko,

voditelj projekta

Pozivnica i program

Prijavni obrazac

Podijeli: