Program konferencije možete naći u nastavku:

10.00 – 10.30Prezentacija mađarske ICT tvrtke GRAPHISOFT SE koja je dokazala visoku konkurentnost na stranim tržištima. Prezentaciju će održati Gábor Bojár, predsjednik uprave i suosnivač tvrtke, a govorit će o putu koji je tvrtka prošla u svom razvoju te na koji je način došla do pozicije jedne od 5 vodećih tvrtki na svijetu za razvoj softvera za arhitekturu i građevinsku industriju.
10.30 – 11.00Uloga klastera za ulazak na strana tržišta. Prezentaciju o prednostima dobro uhodanog klastera te načinima suradnje među tvrtkama održati će Zsuzsanna Pintér, direktorica klastera INNOSKART IKT Cluster iz Székesfehérvára.
11.00 – 11.30Tajne uspješnog umrežavanja. Izvršni direktor tvrtke Business Dating Club, István Vereb, govorit će na koji način organizirati te voditi uspješne B2B sastanke ta kako iz njih izvući najviše.
Nakon prvog dijela konferencije održat će se okrugli stol u kojem će sudionici imati prilike održati sastanak s potencijalnim partnerima.

Konferencija će se održavati na mađarskom jeziku s osiguranim simultanim prijevodom na hrvatski tijekom prezentacija te s konzekutivnim prijevodom tijekom sastanaka. Puni tekst poziva na engleskom jeziku, te prijavni obrazac možete naći u nastavku.

POZIVNICA I PRIJAVNI OBRAZAC

Podijeli: