Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i europskih fondova (MRRFEU) te Ministarstvom poljoprivrede ponovo stavlja na raspolaganje popularne i dugo iščekivane financijske instrumente za poduzetnike.

Obzirom na veliki interes poduzetnika za financijskim instrumentima, HAMAG-BICRO u suradnji sa Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje (TICM) za sve zainteresirane poduzetnike s područja Međimurske županije organizira

Informativnu radionicu o mogućnostima financiranja kroz dostupne financijske instrumente HAMAG BICRO-a,

koja će se održati u srijedu, 10. travnja 2024., s početkom u 13 sati,

u multimedijalnoj dvorani TICM-a,

na adresi Bana Josipa Jelačića 22B

Na radionici će biti predstavljeni zajmovi za poduzetnike: EFRR Mali zajmovi za investicije do 100.000 eura te EFRR Mali zajmovi za obrtna sredstva do 30.000 eura. Za poljoprivrednike će biti predstavljeni Mali investicijski zajmovi do 50.000 eura. Radionicu će održati djelatnici ispostava Hrvatske agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Ukoliko vas zanima kako aplicirati na pojedine programe, koji su uvjeti i koja dokumentacija vam je potrebna nemojte propustiti prijaviti se na ovu radionicu.

Predavači su djelatnici ispostava Hrvatske agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Budući da je broj mjesta ograničen, molimo da svoj dolazak prijavite putem obrasca.

Podijeli: