U sklopu studijskog posjeta Međimurju, u petak, 21. rujna 2018. godine, u posjetu Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje boravili su dr.sc. Ismar Alagić, direktor Agencije za razvoj općine Tešanj (TRA), mr.sc. Diana Babić, direktorica sektora za industriju i projekte Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, Albin Softić, zaposlenik JU Srednje tehničke škole Tešanj i Adnan Šeljmo, zaposlenik JU Mješovite srednje škole Tešanj.

Direktor TICM, Ivan Plačko sa predstavnicima općine Tešanj

U uvodnom dijelu, direktor TICM-a, Ivan Plačko, upoznao je goste s dosadašnjim razvojem Centra znanja Međimurske županije, aktivnostima te planovima za daljnji razvoj TICM-a. Gostima je predstavljen i način na koji funkcionira inkubacija u TICM-u uz primjere poduzeća koja su uspješno završila proces inkubacije. Također, u okviru posjeta gosti su bili upoznati s projektima koje TICM  provodi, a razmatrane su i mogućnosti za buduće zajedničke projekte.

dr. sc. Ismar Alagić, direktor Agencije za razvoj općine Tešanj (TRA), mr.sc. Diana Babić, direktorica sektora za industriju i projekte Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, Albin Softić, zaposlenik JU Srednje tehničke škole Tešanj Adnan Šeljmo, zaposlenik JU Mješovite srednje škole Tešanj i Ivan Plačko, direktor TICM-a

Posjet je završio obilaskom TICM-a, prije svega zajedničkih prostora i laboratorija koji su na raspolaganju inkubiranim poduzećima i vanjskim klijentima.

Podijeli: