Novopečeni poduzetnik, bivši član TICM-ovog tima te marketing dizajner u poduzeću Teltech Systems, Goran Levačić, u prosincu 2018. osnovao je vlastiti obrt za računalni dizajn i programiranje GoranUX.

Goran je svoj poduzetnički pothvat odlučio razvijati u TICM-u, a pokretanje vlastitog obrta pokazalo se odličnim potezom. Uz kreiranje marketinških sadržaja u Teltech-u, međunarodnom poduzeću kao voditelj tima za kreiranje video marketinških sadržaja, bavi se i product dizajnom. To uključuje osmišljavanje i kreiranje korisničkih iskustava u mobilnim aplikacijama.

 

Teltech razvija mobilne aplikacije u području zaštite od nepoželjih a često i opasnih spammera i “robocallera” koji su sve veća prijetnja korisnicima mobilnih uređaja jer koriste sofisticirane metode kako bi došli do privatnih i osjetljivih podataka ili iznudili financijsku korist. Jedna od najpoznatijih aplikacija koju je Teltech razvio je RoboKiller, čiji algoritam prepoznaje potencijalne robocallere, blokira pozive te ih preusmjerava prema zabavnim govornim porukama unutar same aplikacije dok pozivatelj ne shvati da razgovara s aplikacijom a ne s osobom.

 

RoboKiller je trenutno broj 1 aplikacija u području zaštite korisnika od neželjenih poziva, s prosječnom ocjenom 4,7 i 300,000 recenzija u američkom Apple App Storeu. Navedeno je dokaz njezine kvalitete i uspješnosti, a najnovija potvrda uspjeha stigla je 27. kolovoza 2019. kada je aplikacija prikazana kao „App of the day

To je rezultiralo time da Goranovu ilustraciju na slici niže trenutno vide deseci milijuna ljudi u SAD-u.

Goranova ilustracija na App store-u

Uz Robokiller, tu je i najbolje ocijenjena aplikacija za snimanje poziva na tržištu TapeACall. Aplikacija snima dolazne i odlazne pozive te se nalazi na prvom mjestu poslovnih aplikacija u 35 zemalja diljem svijeta. Trapcall je još jedna TelTech-ova uspješna aplikacija koja korisnicima otkriva tko je pozivatelj koji se skriva iza blokiranih brojeva.

Ilustracija iz Goranovog portfelja

Goran trenutno radi i na mnogo vlastitih projekata, a njegove radove možete pogledati na sljedećoj poveznici, te ga podržati i pratiti na facebook i instagram stranicama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli: